logo
Hero image

INN Overijssel zorg: anders denken & doen in en rond de zorg

04

juni

Interactieve 'hang-eens-op-de-kop-middag' rond de zorg in Oost-Nederland

Kennisplatform INN (INN'​Twente, INN'​regio Zwolle) organiseert samen met Labmicta en Eqib | The Human Factor en Health Valley Netherlands een zorgcongres speciaal voor bestuurders, stakeholders en-of beslissers in de zorg. We gaan deze middag in gesprek over de thema´s leefstijl en duurzame inzetbaarheid, Innovatie, onderwijs: leren & ontwikkelen en AI-toepassingen.

Ben jij een bestuurder, stakeholder of beslisser in de zorg of werk je veel met de zorg? Dan wil je deze middag zeker niet missen!

Anders denken & doen in en rond de zorg
Het Nederlandse zorgstelsel is wereldwijd een aansprekend voorbeeld, maar staat voor pittige uitdagingen: hoe houden we het goed, betaalbaar en toegankelijk terwijl de vraag stijgt en het aantal beschikbare professionals daalt? Als we blijven doen wat we altijd deden, boeken we dezelfde resultaten. Dus hoe kunnen we samen anders denken & doen: kansen zien in plaats van problemen en creatieve oplossingen bedenken?

Het programma op hoofdlijnen
Onder leiding van de aansprekende dagvoorzitter, Corine Böhmers van Health Valley, gaan we deze middag in gesprek over vier centrale thema’s die op alle agenda’s staan, van organisaties in de zorg én daarbuiten:

→ Leefstijl en duurzame inzetbaarheid
→ Innovatie
→ Onderwijs: leren & ontwikkelen
→ AI-toepassingen

Hoe kunnen we op deze onderwerpen anders denken & doen? En vanuit onze eigen organisatie bijdragen aan goede zorg voor ons allemaal, nu en later?

We maken de onderwerpen behapbaar en praktisch door vier tafelgesprekken te organiseren. Ieder gesprek wordt (be)geleid door een inspirerende voorzitter met een praktijkverhaal en visie op 1 van de genoemde onderwerpen. Je deelt met je tafelgenoten verfrissende ideeën, stelt kritische vragen en neemt waardevolle inzichten mee die direct toepasbaar zijn binnen jouw eigen organisatie.

De opbrengst van de vier tafels bespreken we plenair zodat je uiteindelijk op alle onderwerpen geïnspireerd wordt! Na afloop is er volop gelegenheid om te netwerken tijdens een sfeervolle borrel.

Een middag om niet te missen! Heel graag tot dan!

Type event:Zorgcongres
Datum:4 juni 2024
Tijd:13.00 uur - 18.00 uur
Organisatie:INN, Eqib | The Human Factor, Health Valley Netherlands
Locatie:
Landgoed De Uitkijk
Hellendoornsebergweg 8
447 PA Hellendoorn