logo
Hero image

Kick-off Interreg-project INDUSTR_I4.0

17

april

Meld je aan voor de kick-off van het nieuwe Interreg-project KPF INDUSTR_I4.0 en maak kennis met de subsidiemogelijkheden voor grensoverstijgende digitale innovatieprojecten en haalbaarheidsstudies.

•    Officiële start INDUSTR_I4.0 – leer het project kennen
•    Inspirerende sprekers en netwerkmogelijkheden
•    Bezoek aansluitend Digital Summit Euregio voor slechts € 25 (normale prijs € 149)
•    Toegang is gratis, aanmelden is verplicht

STD INDUSTRI_4.jpg

10 miljoen voor haalbaarheidsstudies en innovatieprojecten

Het ‘kleinprojectenfonds’ INDUSTR_I4.0 gaat de digitale transitie binnen de (maak)industrie in het Nederlands-Duitse grensgebied versnellen. Het project richt zich daarbij niet op de koplopers, maar juist op de groep mkb-ondernemingen die daarop volgt. De focus ligt op de adoptie en implementatie van digitale technologie om zo mkb-innovaties te accelereren.  

Het is voor ondernemers mogelijk om subsidie aan te vragen voor haalbaarheidsstudies en innovatieprojecten. In totaal is daarvoor 10 miljoen euro beschikbaar. INDUSTR_I4.0 loopt van 2024 tot en met 2027. INDUSTR_I4.0 wordt ondersteund door het Interreg VI programma Duitsland-Nederland. Oost NL voert het project uit.

Bezoek met korting hét Nederlands-Duitse techevent Digital Summit Euregio

De kick-off van INDUSTR_I4.0 vindt plaats als officieel side-event van Digital Summit Euregio 2024 (DSE) in Münster. DSE is het Duits-Nederlandse tech-evenement voor leidinggevenden, IT-managers en start-ups. Bezoekers van de kick-off kunnen de DSE tegen een sterk gereduceerd tarief van slechts € 25 bezoeken (normale prijs € 149).

Let op: hier is een beperkt aantal kortingscodes voor beschikbaar: op is op!

Deelnemers van de bijeenkomst die zich ook aanmelden voor DSE kunnen gebruikmaken van een gratis lunch.

Aanmelden

Aanmelden voor de kick-off kan via dit formulier.

Het kleinprojectfonds INDUSTR_I4.0 wordt uitgevoerd in het kader van het Interreg VI-programma Deutschland-Nederland en wordt medegefinancierd door de Europese Unie, het MWIKE NRW, het Niedersächsisches Ministerium für Bundes-und Europaangelegenheiten und Regionale Entwicklung, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de provincies Fryslân, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

240110 Logo_transp_CMYK_KPF INDUSTR_I4.0.jpg