logo
Hero image

ACE Community Platform nu live!

28

mei

De lancering van het ACE Community Platform is officieel! Stap in een wereld van mogelijkheden binnen de thuiszorgsector in de Noordzee regio van Europa. Word nu gratis lid van het ACE Community Platform: registreer je hier!

Ons platform is de ingang naar een samenwerkend ecosysteem. Strategisch ontworpen om de ontwikkeling en toepassing van innovatieve oplossingen in de thuiszorg in de Noordzee regio te verbinden en te versnellen. We brengen zorgverleners, zorgorganisaties, bedrijven en andere belanghebbenden in de thuiszorg samen om de veiligheid, onafhankelijkheid en algehele kwaliteit van zorgdiensten voor gebruikers te verbeteren.

Waarom deelnemen aan het ACE Community Platform?

Zichtbaarheid & bereik: Toon uw baanbrekende producten en diensten aan een Europees publiek en vergroot uw internationale zichtbaarheid binnen het ACE community platform.

Pilot mogelijkheden: Bedrijven kunnen de unieke kans grijpen om hun baanbrekende producten (TLR 7-8 of meer) of diensten toe te passen en te testen in real-world testomgevingen (pilot sites) ondersteund door het ACE project.

LET OP: Bedrijven die hun oplossing(en) willen testen op een pilot site moeten een aanvraag indienen op of voor 31 juli 2024.

Zorgorganisaties kunnen een aanvraag indienen om proeflocatie te worden voor het testen en implementeren van nieuwe innovaties met TLR 7 of hoger, die nog niet beschikbaar zijn in uw regio, terwijl ze bijdragen aan de verbetering van de gezondheidszorg.

Toegang tot innovaties: Ontdek en krijg toegang tot geavanceerde oplossingen en diensten uit de Noordzee-regio, op maat gemaakt om te voldoen aan de veranderende behoeften van zorgorganisaties en eindgebruikers.

Netwerken: Leg waardevolle contacten met gelijkgestemde bedrijven, potentiële partners en zorginstellingen die op zoek zijn naar flexibele thuiszorgoplossingen.

We roepen u op om lid te worden van onze community en voorop te lopen bij het transformeren van de thuiszorg in Europa.

ACE wordt medegefinancierd door het Interreg North Sea programma.