logo
Hero image

Het project Two4C helpt bedrijven in de grensregio met de transitie naar een circulaire economie

24

januari

Het project Two4C helpt bedrijven in de grensregio met de transitie naar een circulaire economie. Met verschillende instrumenten wordt de ontwikkeling naar nieuwe circulaire processen en bedrijfsmodellen gestimuleerd. Waaronder een Quick Scan. De scan moedigt ondernemers aan om na te denken over hun blinde vlekken, strategieën en onbewuste aannames gericht op duurzame groei.

two4C.JPG

https://youtu.be/c1A6xnuiayA?si=3RxwPFuewsx6kdX2

Klein Mechaniek uit Westervoort en Alpha Paletten & Boxen uit Wilsum (Duitsland) gingen je voor. Bekijk hier hoe zij de Quick Scan hebben ervaren: https://lnkd.in/e7nGiJYW

Wil je meer informatie of deelnemen? Neem contact op met Erik Plaggenmarsch, projectmanager Energy Oost NL, via erik.plaggenmarsch@oostnl.nl.

De Handwerkskammer Münster, Landkreis Grafschaft Bentheim, Oost NL, kiemt, Saxion Centrum voor Ondernemerschap en verschillende Nederlandse en Duitse mkb-ers werken samen om het omschakelingsproces naar een circulaire economie aan te jagen in het Nederlands-Duitse grensgebied en het bedrijfsleven hierbij te ondersteunen. De Interreg Deutschland-Nederland-financiering is afkomstig uit het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).