logo
Hero image

Op zoek naar een innovatiepartner?

11

juni

Vinden, gevonden worden en samenwerken om toegang te krijgen tot financiering

Waar kun je terecht als je binnen je bestaande netwerk niet de expertise kunt vinden die je nodig hebt om je AI, Smart Health of ESM (Efficient and Sustainable Manufacturing)-project te voltooien? Welke funding zouden je ambities kunnen ondersteunen? De 'Vanguard Initiative Gateway' is er om je te begeleiden naar de juiste partner en samenwerking.

Ben je een leverancier van software, diensten, technologie of materialen, een fabrikant van machines of apparatuur, een startup of OEM met activiteiten waarbij AI/Efficient and Sustainable Manufacturing (ESM)/ Smart Health-expertise een rol speelt en heb je behoefte aan aanvullende partners? Vul het profiel van jouw organisatie in op VI Gateway om je behoeften kenbaar te maken, of om de expertise die je kunt bieden aan anderen te laten zien. 

Vinden, gevonden worden en samenwerken om toegang te krijgen tot financiering!

VI Gateway biedt niet alleen toegang tot een community van bedrijven, kennisinstituten, technologie test en validatie centra, clusters en elke andere AI/ESM/Smart Health waardeketenpartner, maar biedt jou ook de mogelijkheid om te zoeken binnen de partner communities van 3D Printing, Artificial Intelligence, Efficient and Sustainable Manufacturing (Industrie4.0) en Smart Health. Cross-tech samenwerkingen zijn binnen handbereik, simpelweg door actief te zijn op de VI Gateway.

Oost NL, partner van Think East Netherlands, biedt de mogelijkheid om je eigen account aan te maken en gericht te zoeken naar funding en samenwerkingspartners. 

Klik hier om toegang te krijgen tot de VI Gateway

Het Vanguard Initiative is een netwerk van 39 van de meest geavanceerde industriële regio's in Europa, gericht op het stimuleren van industriële innovatie en het opbouwen van Europese waardeketens