logo
Hero image

Open Call Innovatie | in Transit voor mkb-ers in de luchtvaart, textiel, bouw en geavanceerde productie

24

mei

Het In Transit-project lanceert zijn tweede Open Call INNOVATE met als doel mkb-ers in de luchtvaart, textiel, bouw en geavanceerde productie te ondersteunen en te begeleiden bij het zelfonderzoek van hun huidige bedrijfsmodel naar een nieuw circulair bedrijfsmodel, het verbeteren van processen of het ontwikkelen van nieuwe producten.

vinnovate.JPG


Deze ondersteuning zal worden vertaald naar verschillende diensten die van september 2024 tot oktober 2024 op individueel en groepsniveau worden aangeboden door de In Transit-consortiumpartners, gebaseerd op hun expertise.

De mkb-ers die succesvol INNOVATE-diensten ontvangen, zullen profiteren van een bonus van 7,5% voor individuele deelname en 15% bonus voor consortia op de eindscores van de evaluatieprocedure van de volgende oproep: 2e DEVELOP CALL.

Voor wie?
Bedrijven moeten een kleine of middelgrote onderneming (KMO) zijn en hun KMO-status verklaren in overeenstemming met de definitie van de Europese Unie. KMO's zijn actief in een van de volgende vier sectoren: lucht- en ruimtevaart, bouw, textiel of geavanceerde productie. Bovendien moeten aanvragers gevestigd zijn of een vestiging hebben in een van de 27 EU-lidstaten.

De deadline voor aanmelding is 4 juni 2024 om 17:00 uur CEST.
 

Meer informatie over deze 2e OpenCall: 2ND OPEN CALL INNOVATE | In Transit (intransitproject.eu)